onsdag 24 juni 2015

Pimpat Hjälpmedel

Nu har jag kommit ut på andra sidan och blivit opererad i hälen och den gick enligt planerna. Läkaren öppnade och skar några snitt längs med senan och så skall den läka ihop igen och bli frisk. 

Det är mindre smärtsamt att ha en "mjukdels" skada än en skelettskada berättade de på sjukhuset. Behövde lite extra påbackning av lite starkade mediciner.  Jag var duktig och tog min första spruta i förebyggande syfte mot blodpropp på sjukhuset helt själv.
Jag har blivit opererad på Ortopeden på Möndals sjukhus på dagkirurgin och det var en helt superduper vård rätt i genom. Fint bemötande mm Här ligger jag och väntar på att plastgipset skall torka. Det blev ett svart!
 Jag har lite olika gånghjälpmedel för att underlätta. Dessa kryckor heter Axillarkryckor och är helt super för mig som har tumbasartros. Belastningen på armhåla och axel är inte helt optimalt men är ändå det bästa alternativet. Gipset skall sitta på i två veckor och jag får lov att stödja på foten när jag går. Vågar inte med några större utsvävningar mer än att gå här inne. 
I dag har jag sovit och virkat och sett på tv och det räcker ju. Jag har inga problem att fylla. Runt min sittplats ligger det lite av varje att som jag kan sysselsätta mig med när jag får lust.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar